Garnatxa negra

Vins del Tros

CENT X CENT Garnatxa Negra 2021

11,00

PACK BENVINGUDA

30,00

SEÑORA CARMEN 2021

19,00

La Garnatxa Negra és una varietat de raïm que es cultiva principalment a la regió del Mediterrani, incloent-hi Catalunya, on és una de les varietats més cultivades. A la comarca de la Terra Alta, on es troba Vins del Tros, és una varietat que s’ha cultivat tradicionalment i que, a dia d’avui, s’ha convertit en una de les seves especialitats.

Característiques de la Garnatxa Negra

El raïm Garnatxa Negra té una pell gruixuda i una carn sucosa i dolça. Això fa que sigui una varietat molt versàtil, que pot ser utilitzada per a produir vins tintos dolços, vins rosats, així com vins tintos amb cos i caràcter.

A Vins del Tros, treballem amb molta cura per a produir vins de gran qualitat que expressin les característiques úniques d’aquesta varietat. El nostre vi és elaborat a partir de raïm seleccionat de les millors parcel·les, amb una vinificació cuidadosa i un envelliment en bótes de roure francès.

El resultat és un vi de garnatxa negra intens i profund, amb un color vermell fosc i aromes de fruites negres i espècies. A la boca, el vi és suau i sedós, amb tanins ben integrats i una acidesa equilibrada. El final és llarg i persistent, amb notes de fruits negres i regalèssia.

A Vins del Tros, estem compromesos amb la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient. És per això que treballem amb pràctiques agrícoles sostenibles i utilitzem només productes naturals per a la cura de les nostres vinyes. Això es tradueix en vins saludables, sense contaminants químics i amb una personalitat única.

La Garnatxa Negra a la gastronomia

És una varietat molt versàtil i s’adapta perfectament a diferents tipus de plats. La seva acidesa equilibrada i els seus tanins suaus la fan perfecta per maridar amb carns, especialment les carns roges a la brasa o a la planxa. També combina molt bé amb plats de caça o estofats, on els seus tanins ajuden a equilibrar els sabors. A més, els vins de garnatxa negra també són excel·lents acompanyaments per a formatges forts i curats, ja que la seva estructura i concentració de fruita suporten la intensitat dels sabors lactis.

En resum, la garnatxa negra és una varietat de vi que ofereix moltes possibilitats gastronòmiques i que esdevé un complement perfecte per a molts plats de la cuina mediterrània.

Si ets un amant del vi i busques Garnatxa Negra de gran qualitat, no busquis més. A la nostra botiga en línia podràs trobar els nostres millors vins, incloent-hi el nostre Garnatxa Negra. Et convidem a gaudir d’aquest vi excepcional i a descobrir la Terra Alta a través de la seva copa. Compra ara i gaudeix dels millors vins de la regió!