Formes d’enviament

Els enviaments es realitzen a través d’empreses logístiques externes.

Els cost de l’enviament és de 5,00€ per a enviaments d’entre 2-6 dies.

VINS DEL TROS, S.L. no es farà càrrec de despeses addicionals o devolucions a conseqüència d’impostos especials en destinació, de duanes o similars.

Recollida al celler Vins del Tros

Adreça: Carrer Major, 12 – 43782 Vilalba dels Arcs (Tarragona)

Telèfons: 628 408 813 – 605 096 447

Horari: de dilluns a divendres de 9.00 a 19:00 h. (és imprescindible avisar abans de venir a recollir la comanda)

Terminis de lliurament

Els terminis de lliurament oscil·len entre els 2 i els 6 dies, a partir de la confirmació del pagament, en funció de l’àmbit territorial del client i el volum de preparació d’aquest. Aquests terminis són orientatius i VINS DEL TROS, S.L. es reserva el dret de demorar-los per qüestions alienes a l’empresa. En tot cas sempre intentarem escurçar al màxim els terminis d’enviament per a procurar una ràpida i eficient recepció de les comandes.

Garantia i devolucions

Si no queda satisfet de la seva compra, disposa d’un termini de 15 dies a partir de la data de recepció del mateix per a executar el seu dret de devolució.

Per a realitzar una devolució el producte ha d’estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original. Una vegada rebuda la devolució i comprovat l’estat dels productes procedirem a la devolució de l’import del mateix mitjançant transferència bancària.

Les despeses d’enviament i devolució correran a càrrec del client, així com les seves pròpies despeses addicionals provocades per la mateixa.