Club Vins del Tros

Ofertes, vins exclusius, visites, tallers...

Avantatges

Vols ser un membre del club Vins del Tros?

Pack de benvinguda

Podràs optar rebre anualment un enviament de 3 ampolles per 30€ (valorat en 50€).
*No és obligatori

Enviament gratuït*

Ports gratuïts en tots els enviaments i noves comandes (només Península i per a comandes mínimes de 60€).

Vins exclusius d'edicions limitades

Tindràs accés als vins exclusius d’edicions limitades de Vins del Tros. Vins de microproduccions.

Invitació anual

Invitació a l’esdeveniment anual de presentació de productes.

Ofertes i descomptes

Gaudeix de descomptes únics per als nostres socis.

-25% Enoturisme

Descompte del 25% per a les nostres experiències d’enoturisme.

Què és el Club de Vins de la Terra Alta?

El Club de Vins de la Terra Alta és un programa exclusiu per als amants del vi que volen explorar el món dels vins de la Terra Alta. A través del nostre club, els socis poden descobrir les últimes novetats en vins, obtenir descomptes en les compres i gaudir de tastets exclusius. El club també organitza esdeveniments especials, tastos i visites guiades a les nostres vinyes.

Com es converteix un amant del vi en soci del Club de Vins del Tros?

Per convertir-te en soci del Club de Vins de la Terra Alta només cal omplir el formulari de registre al nostre lloc web. Els socis del club rebran un correu electrònic d’acollida amb informació detallada sobre el programa i començaran a rebre les seves primeres ofertes exclusives.

Com a soci del Club de Vins de la Terra Alta, rebràs les últimes novetats en vins directament a la teva safata d’entrada.

Els socis del Club de Vins de la Terra Alta gaudeixen d’un descompte especial en totes les compres de vins a través del nostre lloc web. A més, els socis també reben enviaments gratuïts en les seves compres.

El Club de Vins de la Terra Alta organitza tastets exclusius per als seus socis. Aquests tastets són una oportunitat per a provar els nostres vins més especials i de satisfer la teva curiositat sobre la cultura del vi.

El Club de Vins de la Terra Alta organitza esdeveniments especials per als seus socis, incloent-hi visites guiades a les nostres vinyes i tastets especials. Aquests esdeveniments són una oportunitat única per a conèixer altres amants del vi i compartir la passió pel vi de la Terra Alta.