Morenillo

Vins del Tros

LO MORENILLO 2021

20,00

El Morenillo és una varietat de raïm autòctona de Catalunya, especialment de les comarques del Montsià i la Terra Alta. Es tracta d’una varietat que ha estat recuperada en els últims anys gràcies al treball dels viticultors locals, i que s’utilitza per elaborar vins singulars i de gran qualitat.

Característiques del Vi de Morenillo

El vi es caracteritza per ser d’un color vermell fosc, amb aromes de fruites vermelles i notes especiades. En boca és un vi equilibrat, amb una acidesa elevada i tanins suaus. Les vinyes es cultiven en sòls argilosos i calcàris, amb una exposició al sol òptima per aconseguir una maduració adequada del raïm.

Maridatge del vi de Morenillo

És un vi potent i estructurat que s’ha de maridar amb plats intensos i sabors potents. Aquest vi marida a la perfecció amb plats de carn vermelles, especialment amb les carns de caça com el cérvol o el senglar. També és una excel·lent opció per acompanyar formatges forts o plats elaborats amb bolets o altres productes de temporada.

Comprar vi de Morenillo

Si voleu provar el vi de Morenillo, us convidem a visitar la botiga en línia de Vins del Tros. Aquí trobareu els millors vins elaborats amb Morenillo, així com altres varietats autòctones de la Terra Alta. A més, podreu gaudir de la comoditat de fer la vostra compra des de casa i rebre el vostre vi en un termini mínim.