Garnatxa blanca

Vins del Tros

CENT X CENT Garnatxa Blanca 2022

11,00

CENT X CENT Garnatxa Blanca 2022 Màgnum 1,5 l.

22,00

FINCA LA NOVENA 2021

19,00

LA BLANCA Brisat 2021

14,00

PACK BENVINGUDA

30,00

La Garnatxa Blanca és una varietat de raïm blanca originària de l’Empordà, que ha trobat la seva excel·lència en la Terra Alta. És una varietat que es cultiva en diferents zones vinícoles d’Espanya, França i Itàlia, però és a Catalunya on s’ha adaptat millor i ha trobat les condicions òptimes per desenvolupar el seu potencial.

Característiques de la Garnatxa Blanca

A la vista, els vins elaborats amb Garnatxa Blanca són de color groc pàl·lid o daurat. Aromàticament són vins molt expressius i complexos, amb una gran varietat de notes frutals i florals, com ara albercoc, poma, llimona, jazmí o romaní. En boca són vins frescos, suaus i ben equilibrats, amb un final llarg i persistent.

La Garnatxa Blanca és una varietat molt versàtil, que s’adapta a diferents tipus de climes i sòls. A la Terra Alta, ha trobat les condicions idònies per desenvolupar tot el seu potencial, i s’ha convertit en una de les varietats més rellevants de la zona.

La Garnatxa Blanca a la Terra Alta

A la Terra Alta, és una varietat molt important, que es cultiva en diferents zones de la comarca i que ofereix uns vins de gran qualitat i personalitat. Aquesta varietat es caracteritza per la seva capacitat d’adaptació als sòls calcàris i pobres de la zona, i per la seva resistència a la sequera.

Els vins elaborats amb Garnatxa Blanca de la Terra Alta són vins molt expressius i complexos, que reflecteixen de manera fidel el caràcter del terroir on s’han cultivat les vinyes. A més, són vins que s’elaboren amb una mínima intervenció al celler, per a transmetre tot el potencial que ofereix aquesta varietat.

La Garnatxa Blanca a la gastronomia

La Garnatxa Blanca és una varietat molt versàtil, que s’adapta a diferents tipus de plats i que és ideal per acompanyar la gastronomia mediterrània. Aquesta varietat es marida perfectament amb peixos, mariscs, arrossos, plats amb salses lleugeres, formatges suaus, entre altres.

En resum, és una varietat de raïm blanca que s’ha adaptat a la perfecció a la Terra Alta, i que ofereix uns vins de gran qualitat i personalitat. Els vins elaborats amb aquesta varietat són vins frescos, suaus i ben equilibrats, amb un final llarg i persistent.

Vins del Tros ha apostat per aquesta varietat autòctona i ha aconseguit uns resultats excepcionals. El nostre vi Garnatxa Blanca és un vi blanc sec i fresc, amb aromes florals i fruiters que evolucionen cap a notes de fruita de la passió i fruits secs. En boca és ampli, equilibrat i persistent, amb un final suau i agradable.

Vins del Tros elabora el seu vi Garnatxa Blanca amb raïm procedent de vinyes de parcel·les petites, i amb un cultiu ecològic i respectuós amb el medi ambient. El raïm es selecciona manualment i es vinifica en petites quantitats per preservar al màxim les característiques del terroir i del raïm.

Si ets un amant del vi blanc i t’agrada descobrir noves varietats i aromes, et recomanem que provis el vi Garnatxa Blanca de Vins del Tros. Amb la seva qualitat i autenticitat, aquest vi és una excel·lent representació dels vins de la Terra Alta i de la passió de Vins del Tros per la seva terra i el seu patrimoni vitivinícola.