Carinyena

Vins del Tros

TREMENDA 2018

18,00

També coneguda com a Samsó, la Carinyena és una varietat de raïm negra que es cultiva principalment a la regió catalana de la Terra Alta. Aquesta varietat és una de les més antigues de la viticultura mediterrània, i els seus vins són molt valorats pels amants del vi.

Característiques de la Carinyena

És una varietat de raïm negra que es cultiva principalment a la regió catalana de la Terra Alta. És una de les varietats més antigues de la viticultura mediterrània. El raïm de carinyena té una pell espessa i un contingut d’àcid elevat, el que fa que els vins de carinyena siguin estructurats i complexos, amb aromes de fruita negra, espècies i notes balsàmiques.

Maridatge del vi de carinyena

El vi de carinyena és un vi estructurat i complex, amb notes de fruita negra, espècies i balsàmic. Això el fa ideal per maridar amb plats amb molta personalitat i intensitat, com ara carns vermelles a la brasa, guisats i plats amb salsa. Els vins també es combinen perfectament amb formatges forts i curats, ja que la seva estructura i concentració de fruita suporten la intensitat dels sabors lactis. També són una opció excel·lent per acompanyar plats d’arrossos i pasta, ja que la seva acidesa equilibrada ajuda a mantenir el sabor i la textura dels plats.

Els vins de Carinyena de Vins del Tros

A Vins del Tros elaborem vins amb el màxim respecte pel medi ambient i la cultura vitivinícola de la Terra Alta. Els nostres vins són el resultat de la selecció de les millors parcel·les, amb una mínima intervenció al celler per a transmetre tot el potencial que ofereix aquesta varietat. Els vins de carinyena de Vins del Tros són autèntics i de gran qualitat, reflectint la personalitat i l’essència.